tiger

11 Mayıs 2008 Pazar

HAPPY MOTHER'S DAY

9 yorum:

Adsız dedi ki...

duyGu ablacım öncelikle anneler günün kutlu olsun...yine yüzünden efe aşkı okunuyor :) bu arada efenin resmini yonja sayfama arka plan yaptım umarım kızmazsın...ama napıyım ne kendi sewgilim nede başka biri o sayfaya öyle yakışmadı :) seni we efeyi sewiorum!!! url yazdım bakarsan sevinirim :)

Adsız dedi ki...

www.yonja.com/mgd

Adsız dedi ki...

merhaba.. blogunu rastgele buldum, geldim, okudum, eski postlara da şöyle bir baktım.. ama açıkçası yerinde olsam biraz rahatsız olurdum. bu yorumların bu kadar abartılı duygular içermesi.. vesaire bana biraz ürkütücü geldi.

Adsız dedi ki...

bu arada elif ben..

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Merhaba
Kucuk Lolis tesekkur ederim ,Efeye olan sevginden hic suphem yok,ama yonja ve facebook gibi yerlere resimlerini koymazsan sevinir,saygi gostericegine eminim,Efeyi buradan takip etmek beni daha mutlu eder.
Elifcim aslinda bir yerde hakli olabilirsin,yakinda her hakki sakli olarak onlem alicam,resimleri de ayrica korumali yapicam,kucuk Lolis Efe'nin buyuk hayrani eminim onun guzel yuregi Efe'ye bir zarar gelmesine musade etmez,yine de uyarin icin tesekkur ederim.Herzaman bekleriz.

Adsız dedi ki...

haklısın duygu ablacım :( ama inan ki hayranım işte ona en yakın zamanda kaldırıyorum merak etme.özür diliyorum çok çok :( affet beni....

Adsız dedi ki...

eveet duygu ablacım rahat olabilrsin sildim :) umarıım affetmişsindir beni

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

tesekkurler,uygun olan da buydu,yapacagindan hic suphem yoktu zaten,bizi izlemeye devam et Minik lolis,sevgiyle kal :)

Adsız dedi ki...

Dugu'cum, supeeer bi resim bu!
Katalog cekiminde gibisinz!
Enerjiniz çok güzel yansımış maşallah:)