tiger

22 Mart 2009 Pazar

OYUN SAATİ

Günlerden pazar ve biz oğlumla çoook uzun zamandan sonra ilk kez beraber pazar keyfi yaptık,sabah koynuş koynuş uyandık,beraber kahvaltı ettik,Efe klasik sorusunu sordu ''Annecim,izinli misin?'' evet cevabını alınca dünyalar onun oldu,e böyle mutluluktan gözlerinin içinin güldüğünü görüpte onsuz vakit geçirmek olur mu :))
Oğluşumla yeni masa takımının kefini sürdük bugün,kahvaltısını masada yaptı ve bütün gün bütün aktivite ve oyunlarımızı masada oynadık ve yaptık :) Dün aldığımız parmak boyalarıyla İLK PARMAK boyası baskılarımızı yaptık,çoooooook eğlendik,heryanımız boya oldu banyoya koştuk çünkü uzanabilmesi için lavabo taburesi almıştık yetişebilmenin keyfi ve gururuyla ellerini yıkadı bebeğim,yüzünde bin tane gülücük ile.
Parmak boyasının tadına doyduk,açtık hamurlarımızla oyun hamuru oynadık,masa ve sandalye yaptık beraber üstüne tabak-bardak ve çatalımızı da koyduk.Efe en çok hamuru kesme işlemini seviyor.Akşamüstü yemeğimizi yedik ve bugünlerde çok sevdiği'' twinkle twinkle little star'' ninnisi ile mışıl mışıl uyuduk.
Uyku sonrası anneannesiyle mc donalds yemeklerini yaptılar hamurdan,kitap okuduk,oyunlar oynadık,meyvamızı yedik Efe annesine hamurdan sosis yaptı :)) ben bloğu update ederken Efe hala hamur oynuyordu,bu kendi masası olayı çok hoşuna gitti inşallah hemen sıkılmaz da hergün keyifle oynar el becerisi aktivitelerimize devam ederiz.

2 yorum:

Merve dedi ki...

Ben gormeyeli cok buyumus ve daha da bi yakisikli olmus Casper'im. Saclar uzamis artik cocuk cocuk bakiyor,zaman ne cabuk geciyor.
Yeni masasi sandalyeleri hayirli olsun gelelim de birgun beraber parmak boyasi yapsinlar Mirayla :)
Cok opuyoruz sizi.

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Gelin aşklarım çok özledim ikinizi de,gelin ellerimizi boyayalım,baskı yapalım,abisi Mirasına öğretsin.