tiger

14 Ocak 2008 Pazartesi

Efe&Kerim-Alkent Park Sefası


Bu sabah kahvaltımızı ettik,cicilerimizi giydik ve yanıbaşımızdaki Etiler Alkent'in çoçuk parkına gittik,hava çok güzeldi,güneş pırıl pırıldı,önce biraz yürüyüş yaptık sonra Efecik ile çocuk parkında yayası ile bizde çocuklaştık :)
Efecik burda kendine birde arkadaş buldu çok şekerdi adı Kerim çok tatlıydı,çok da uyumluydu,brlikte çok hoş vakit gçirdiler,sanırım Yayası ile en çok gelicekleri yer burası olucak,artık Kerimcik de gelir,beraber oynarlar.
Yayası ile aşk yaşarken...

Kaydıraktan kaydılar,vışşş vışşş diye...İneklere bindiler,mööö möööö diye..Mest oldular ,bizi de mest ettiler,iki küçük şekerpare.
En çokda tahterevalliye bayıldılar.Yukardaki resimde bir ara yayasının polo şekerinden tatmak istedi,sonrada çöpünü gidip çöp tenekesine attı,eridik bittik seyrederken,Allah nazarlardan saklasın küçük prensim,annesinin kuzusu,babasının da bal böcüğü...
''Sokaklara çöp atanlar,yerleri kirletenler size sesleniyorum,örnek alın,çevrenizi temiz tutun''
Kerimcik ile geçen 1 saatin sonunda çok özel dostluk an'ları kareledik,sevdiler,sevildiler kendi çaplarında 1 saat içinde belkide ikisi içinde çok önemli olan dostluk bağları kurdular,hoşçakal küçük Kerim,yine gel,yine oynayalım.Seninle tanışmak bir zevkti.

Hiç yorum yok: