tiger

2 Temmuz 2008 Çarşamba

Mira ile BAŞBAŞA

sunshine

Bugün Lolişimin biriciği,benimse minişlerin minişi en küçük aşkitom Mira'm ile güzel bir ilke imza attık veee Lolişim olmadan çok keyifli saatler geçirdik,Mervecim bizi bize emanet etti ve doktor işleri için öpücüklerle aramızdan ayrıldı.
Önce Starbuckstaki tüm müşteri ve çalışanlar Mira-Miniş aşkına sahit oldular,hatta bir teyzemiz yüksek sesle aşk yaşamamızdan rahatsız olup masa bile değiştirdi ama ''yooook bizde böle canınız isterse'' dedik veee bu seferde şapur şupur mamalarımızı yedik,maşallah prensesim beni hiç üzmedi hatta hindili mamasından bir tane daha olsa onu bile hüpleticekti :o)
Sonra kemerlerimizi bağladık,rezene çayımızı yudumladık veee ver elini Bağdat Caddesi ,Miniş teyzesinin favori mekanında,tıngır mıngır,etrafımızı izleye izleye yürüşümüzü yaptık,arada rezene çayı ve suyumuzu yudumladık,prensesimi arasıra durup sevmek isteyen hayranlarıyla hoş sohbet vakit geçirdik sonra Miroşum mışıl mışıl tatlı bir uykuya dalmıştı ki çok sevdiği anneciğiyle araştık,buluştuk,ayrı geçen saatlerimizi anlattık,o da bu ilk ayrı kalışın son derece keyifli geçmesine çok sevindi,bizde çok sevdik annesi, arasıra yapalım,aşkımızı tazeleyelim :)Günümüzün geri kalanına güzel anne adayımız, Poyraz bebişin annesi Zeynep teyzeyi ziyaret ile devam ettik,çok güzel,çooook keyif dolu bir ziyaretti,kızımız da pek usluydu,nazar değmesin kuşuma.Akşamımızı Lolişimle koynuş koynuş yaparak noktaladık,baştan sona çok güzel bir gündü,hep tekrarlamak üzere,Lolişimle,Miracımla herzaman,birarada.

P.S Efecik bugün bizimle değildi,annesi de onu çooooook özledi bir dahaki sefere 4'ümüz küçükler ve büyükleri keyfi yapacağız,annesinin güzel oğlu ve annesinin güzel kızı biraraya gelicek,gülecek,eğlenecek.

5 yorum:

Merve dedi ki...

Bu resim neee? Inanmiyorumm cook komiksin duygu. Dayanamamis bi photo shoot yapmissin yine. Mira bardakla ayni boyda resmen :)
Cok tatli cikmis.
Gercekten onemli ve ozel bir ilkti, cok da guzel gecmis, tesekkurler minis :)

Merve dedi ki...

Bu resim neee? Inanmiyorumm cook komiksin duygu. Dayanamamis bi photo shoot yapmissin yine. Mira bardakla ayni boyda resmen :)
Cok tatli cikmis.
Gercekten onemli ve ozel bir ilkti, cok da guzel gecmis, tesekkurler minis :)

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Bu resim pilin ömri bitmeden çekilen Starbucks sevenlere özel bonus :) gözünüz gönlünüz açılsın efem :)

LeylaNaz dedi ki...

Merhaba Duygucum,
Efe´yi bulduktan sonra dedim ya o benim favorim oldu artik :) Hergün girip bakiyorum mutlaka. Yanliz birsey sora bilirsem: Siz artik temmeli mi türkiye´ye döndünüz? yazilarini okuyunca sanki böyle anlasiliyor. Oyle ise hayatinizin yeni sayfasinda size mutluluklar ve bol sans dilerim. Ayrica Mira hanim da pek tatlimis (tabi ki efemiz baska :)

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Merhaba LeylaNazlı bloğumuza hoşgeldin,evet biz temelli dönüş yaptık,inşallah herşeyimiz yolunda giderse burada kalıcaz,kısmet bakalım,evet Miracım çok tatlıdır,Efe'n,n de birtanecik Miroşu'dur.Herzaman bekleriz,inşallah seninde bebğin olunca bizde senin blogunun takipçisi oluruz,sevgiler...