tiger

29 Ekim 2007 Pazartesi

HAPPY HALLOWEEN

Herkese Happy Halloween :) bugun ikinci duragimiz Selfridge'deki Halloween kutlamalari,kahramanimiz dunyanin en tatli kabagi ,Mr.little ''pumpkin'' Efe Junior Babek :)...Eglence doruklardaydi,cocuklarin hepsi kostumleri ile goz kamastiriyorlardi,cok sekerlerdi,kimisi cadi olmus,kimisi drakula,kimisi vampir ama hepsi cok sirin minik sekerler gibiydiler :)Efe bu kutlamaya bayildi bayildi....Little pumpkin'imizi herkes cok sevdi :~)


Oglusla beraber balonlarin icinde oyunlar oynadik,Serif'in yerinde arkadaslarini agirladi,beraber oynadiklarinda cok hos paylasimlar icinde oldugunu gormek cok hosuma gitti,oglum artik buyumus kucuk bebeklere abilik yapiyordu :) gururlandim,gogsum kabardi,annesinin sekerparesiiiiii :)bitanesiiiiii...

Oglusla beraber buyuk bir zevkle cadilar bayrami maskemizi yaptik,cok zevkli gecti,maskemizi kabak kostumune uydurmak icin turuncu ve yesil renklerini sectik,kalin kartondan olan maskemizi once suluboya fircasi ile boyadik,sonra halloween suslerini yapistirdik,son olarak da yesil pul serpistirdik ve ortaya cok guzel bir Halloween Maskesi cikmis oldu,bu becerimizden dolayi anneannesi beni ve kucuk yardimcimi tebrik etti :~) bizde cok mutlu olduk ...














Pumpkin kesfe ciktigi aralardan birinde bir batari buldu ve tabii durur mu,gecti hemen basina,baslasin muzik,Efe batari basinda...Cadisiyla,drakulasiyla,balonuyla,maskesiyle,cocuklar ve ailelerle basindan sonuna kadar hem cok eglendik,hem cok gulduk,oynadik...Daha nice halloween partilerine,saglikla,guzellikle,mutlu yuzlerle...emegi gecen herkese kocaman tesekkuler....

6 yorum:

Oyku dedi ki...

Ne guzel orda da kutluyorlar demek senlikle. Italyada pek kimse umursamiyor valla. Benim cok hozuma gidiyor, ne guzel eglenmissiniz sizde Duygu'cum yakisikli prensle.

Adsız dedi ki...

Kuşum pumpkin olmak da sana çok yakışmış..Kalıp çok güzel olunca üstene ne koysan yakıyor..

Yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın.

Esra dedi ki...

Yerim ben o balkabagini. :-)
Duygucugum sana da maske cok yakismis.
:-P

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Oykucum;evet burda cok guzel kutlamalar oldu,kucuklerinki bile buyuklerinki kadar guzeldi,madem o kadar seviyorsun seneye gel beraber kutlariz :)
Biricik Teyzesi;sen bizim burnumuzda tutuyorsun,Efe'nin marifetlerini gorunce sok olucaksin bekle bizi seker geliyoruzzzz,az kaldi :)
Esracim;ben yedim popiskosundan senin icin,ayrica tesekkur ederim,beni de kendine benzetti kucuk bey,maskeler,kostumler ama cok eglendik,hersey cok guzeldi.

Merve dedi ki...

Canım minişim,sevgili casper'ım, yazmıyorum diye sizlerden habersizim sanmayın sakın...Takipteyim :) Hepinizi çok özledim, gelişinizi dört gözle bekliyoruz Mira ve ben.
Öpüyoruz sizi kocaman, mucks much yani ;)

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Lolisim sen merak etme hissediyoruz biz senin takiplerini,ama yazinca da cok mutlu oluyoruz tabii :)Az kaldi,Efecik simdiden gunde birkac kez''mira''diyerek alistirma yapiyor,gelene kadar ogrenicek sadece ''Mi'den sonra Ra kismini beceremiyor :) ama azimli :)))Sana ve Mira'ya kokulu opucukler yolluyoruz...