tiger

23 Kasım 2007 Cuma

Aglatan An'lar...


Bu aralar is yogunlugum yuzunden evden ve biricik oglumdan 3 haftadir ayriydim,meger aramizda ne kadar kuvvetli ve atesli bir ask varmis,ilk gece kabuslar gordum,sanki aylardir ayri kalmisiz kadar aci verdi bu kisa ayrilik bana,haftada birgun eve geliyor olmama ragmen Efe'den ayri kalmak bana hic iyi gelmedi,kokusunu ozledim,tenini, ipeksi dokunuslarini,'nane' deyisini,ask yasadigimiz sabah keyiflerimizi,uyku saatini,masal dunyamizi,herseyini ozledim ben askimin,hele annem telefonda Efe'nin beni ne kadar ozledigini anlatinca yuregim ciz etti,gozlerimden yaslar bosaldi,sastim kaldim,ne anneme ne kendime anlatabildim kalbimin hissettiklerini,kapattim telefonu,oturdum kaldim oldugum yerde,gururlandim,yuregim kabardi,cok cokkkkk mutlu oldum...

''Efe sabah kalkmis,yatatginin altinda benim ayakkabi kutularindan birini bulmus,almis eline,baslamis kutunun uzerindeki kiz resmini opmeye ve 'nane' ,'nane' demeye baslamis,annem 'efe kutunun uzerindeki annen mi?' demis,oda evet anlaminda hareketler yapmis,sonra yatagimizi anneme gostererek babasinin yattigi kisim icin 'baba' demis,annem de evet orda baba uyuyor demis,sonra efe benim uyudugum tarafi gostermis 'nane?' demis ,annemde evet o taraftada annen uyuyor demis,Efe de almis uzerinde kiz resmi olan ayakkabi kutusunu 'nane' diye diye,yataga cikmis,kutuyu benim uyudugum kisma koymus ve o da yanina yatmis,sarilmis,'nanemmm' diye opmus,opmus ve opmus annesi sandigi kutunun uzerindeki bebegi :) sarilmis ,birde uzerine uyumus....''
Nasil aglamam,nasil ozlem icinde yanmam...uyanmis butun gun,kutu elinde oyun oynamis,'nane' si ile :) aksam uyuyana kadar kutuyu elinden hic birakmamis,opmus,koklamis annesini....ahhhhh annelik hem cok guzel,hem cok zor...hem de cok ozel bir unvan...Annen sana,canina,kokuna,aklina,guzelligine,o kucucuk aklinla buyuk isler yapabilmene kurban olur yuregimin,kalbimin,aklimin tek prensi,sen dunyalara bedelsin,canimdaki can..
Seni sevmenin otesinde seviyorum...

3 yorum:

Esra dedi ki...

Ah canim benim ya. Benim de gozlerim doldu okurken. Bu sevginiz hic solmasin Duygucugum. Oglunla aranizdaki ask hic bitmesin insallah.

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Aminnn cnm,sizde de ayni ask vardir eminim,zaten olmamasi imkansiz oyle degil mi cnm:)Ayni dilekleri sizin icin bende diliyorum,bu ask sozsuzlugu temsil ediyor,olumsuzlugu...cok ama cok guzel bir duygu..

Merve dedi ki...

Allah ayırmasın minişim...

Casperımı ve seni hasretle öpüyorum, çok özledim sizi.

Yeni fotolara bayıldım, tam yenilesi oldu bu aşk böceği. Kocaman öperim hepinizi