tiger

7 Ağustos 2007 Salı

Benim Biricik Ailem


Hayat sahnemde birkaç vazgeçilmez karakter daha rolünü oynamak için sahneye cikti ve can verdiler yüreğime… Vazgecilmezlerim,Prens'im ve Esim...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

4 yorum:

Oyku dedi ki...

Hepinia cok guzelsiniz Duygu'cum. Efenin dans videosuna bayildim, her gecen gun daha yakisikli oluyor massallaahhhhh!!Blog'un da hayirli olsun , iyi oldu bende sizi burdan takip ederim artikin:)
Oyku

Adsız dedi ki...

kuzen,
telefon,msn,mesaj,foto albümleri yetmedi bir de üstüne blog sayfası geldi.
Eline sağlık hepsi çok hoş hepsi emek dolu.devamının geleceğinden eminim (yorum yorum diye başımızın etini yeme zaten insan okudukça bişeyler yazmak istiyor.)
hepsine detaylı bakıcam ve herkese haberini vericem.
EFE doğduğu günden bu zmana kadar laptop çocuğu oldu devamı da böyle olur inşallah:))

Adsız dedi ki...

hayatta sahip olunabilecek en guzel seylere sahibiz allaha binlerce sukur daha ne olsun efecigime bayildim ne tatli FILIZ

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Tesekkurler Oykucum,valla buyudugunde biraz can yakicak sanirim :)Blog yardimlarin icin ayrica kocaman tesekkur teyzesi.Ahucum,kuzencim herzaman diyorum bu yorumlar coook onemli,yillar sonra Efecik okuyup okuyup bazen huzunlenicek bazen mutlu olucak,tam gaz devamini bekliyoruz,opucukler sana da.
Selincik ve Annesi blogumuza hosgeldiniz,Selinciginde guzelligi tescilli,pek hanim hanimcik,pek seker masallah,aramizda gormekten mutluluk duyariz,sevgiler.