tiger

24 Ağustos 2007 Cuma

Gune Devam ederken..

Kutlamamiz devam ederken Efe'cigin uykusu geldi,tabii bu sikintili yuz ifadeleri de ''Naneee ara verelim partiye,uykum geldi'' demek oluyor,hatta su ordaki resim tam kendini acindirma politikasi ile sirinlik arasinda kalip,yuze inanilmaz guzel bir ifade veren halidir Efe'nin ''Naneeeee'' der ama yumusacik,kadife bir sesle,hah iste o an erir icinizde birseyler,asla hayir diyemezsiniz,hatta bazen duymazdan gelme numarasi yaparsiniz ki ,ayni ifade ile bir daha ve bir daha ''naneeeee''desin diye,seviyorum seni kucuk prensim,cok ama cok sekersin.

Uyuduuuu,uyandiiii,klasik Efece uyuma seklimiz vardir bizim,Efe annesinin yanina yatar,hikaye kitaplarindan uc tanesi okunur :),babamizin adi bes-on kez ''baba-baba''diye sayiklanir cunku aralarinda Allah hic eksik etmesin korkunc bir bag vardir,yatagin bir basindan bir basina done done yatilir :) sonra annenin kucagina gelir,annacik ayaga kalkar ve odada bir asagi bir yukari gezerken Efecik,annesinin kollarinda uykuya dalar,uzun ama cok keyifli bir surectir,siddetle tavsiye edilir.

Efece de bir kanun vardir,hatta bu kanun ona yeni isim getirmistir DOKUNMATIK EFE,o dogdugu gunden beri dokunur,uyurken,uyumak uzereyken,oynarken,yemek yerken,sanirim babasiyla askimizi o kadar bulastirmisiz ki Efe'ye,o dokunasi olan bir cocuk,o yuzden o bir Ask cocugu,dokunmadan uyumaz.dokunmadan duramaz,uyuturken ben elini,babasi ayaklarini oksar,oksamayi birak,hemen iteler ''hadiii oksasaniza ''der gibi.

Uykumuzu aldiktan sonra uyanma saatimiz geldi,uyku sonrasi hali beni hep asik etmistir,uyanir,kucagima gelir,sarilir,yumulur,10 dk. oylece kipirdamadan kalir,mest ol,eri,bit yani :) Oyle de oluruz zaten :)
Efecik sarki ister cunku meyva yemek saatidir ve annesi ona yemek ve meyvasini yedirirken hep sarki soyler,en sevdigimiz sarkimiz Minik Kus.Annesi soyler,bebegi eslik eder,sonu mu? :)
O kucucuk eller var ya o kucucuk eller,iste birakalim onlar konussun....Iste sarkimiz;
MINIK KUS
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Mini mini bir kuþ donmuþtu
Pencereme konmuþtu
Aldim onu içeriye
Cikcikcikcik ötsün diye otsun die
Pirpir pirpir ederken canlandi
Ellerim bak bos kaldiiiiiiiiiiii

Hiç yorum yok: