tiger

22 Ağustos 2007 Çarşamba

BANYO KEYFIM


Banyo keyfimiz once kisa bir sac show ile basladi,bu sezonun modasi Mr.Punk modeli banyo keyfi cekimlerinin vazgecilmeziydi :)


Daha sonra palmiye agaci modelini resimleyen fotografcimla o kadar eglendik ki gulmekten bol bol su yuttum.Kopukler cok eglenceli,birde oyuncaklarim suyun icinde kaybolmasa :) onlari ararken cup suya daliyorum,yine su yutuyorum.Bu modeli sadece suda cekim yaparken kullandik,yoksa karizmayi cizebiliriz aman dikkat :)



Hah firildak solucanimi buldum cekime ara verin de ben birazcik oynayayim dedim ama yok bi rahat yok illa her animi cekiceklermis,poz vermedim oh olsun,rastgele cekin hadi :)



Evettt ise donme zamani,cekimimize suyun gucu ile devam ediyoruz,aman gozlerime su kaciyor,ay cok tatli bu himmmm yummy yummy,annecim iciyim mi :))) saka saka,dur islatmaaa,dur ,ay,aman,gidikliyor bu su beni,tamammm cekin cekin,doya doya cekin,hadi simdi cekilin yeter artikkk :) cikiyorummm havlum nerdeee,herkes ciksin banyodan,giyinicem,hadi cikin cikin,cekim bitti,PAYDOS ....



13 yorum:

Merve dedi ki...

Yerim ben onu! O ne asil duruş öyle,banyodan sonraki yanaklar pembeleşmiş, mis kokulu haline bayıldım -kokusu geldi burnuma resmen-
Eee model annenin, model oğlu, simdiden antrenman yapiyor yavrucak :)
Saç modellerine de diyecek laf yok, çok yaratıcısınız çokk!
Koklaya koklaya öperim

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

:)))) ne kadar hizlisin Lolis'cim,tesekkur eder,seni hup diye icimize cekerek operiz :)

Adsız dedi ki...

ananesinin bitanecik yawrusu,
her türlü pozunla muhteşemsin... banyo yapmayı sevmen görüntülere yansımış. fenerbahçeli tüm kıyafetler sana yakışıyor ama en çok da havlusu:)hem güzelsin-hem şirinsin hem de karizmatik...seni çok seviyorum çok özledim,bir an önce kavuşmayı hayal ediyorum.
ANNEANNEN

Oyku dedi ki...

Allahim o ne guzel surat, ne pehlivan durus, maasallah insanin hart diye isirasi geliyor:)
Saclari da cok fiyakali:)

Adsız dedi ki...

oyy ben seni isiririm yaa!!!sen nasi bi guzelliksinn bitanemm..o bakislarr nedir oyleeee...

Unknown dedi ki...

hayatımda bukadar sevımlı bısey gormedım.dogustan sempatık erkegım benım ahahahaha.kardesımden sonra gordugun en seker sey .ınsallah allah banada senın gıbı bır ask cocugu nasıp eder.duygucum dımı :)

Esra dedi ki...

Merhaba! Ben Esra... birkac gundur harika Casper'a bakiyorum, birsey yazsam rahatsiz eder miyim acaba diye kendi kendime soruyorum. Oyle hos oyle guzel seyler var ki blogunuzda. Ozenle, sevgiyle yapildigi cok acik. Mutlulugunuz sonsuz olur insallah.

Ben de Isvicre'de yasiyorum ve yakinda 2 yasina basacak olan Daphné Defne isimli bir kizim var.

Ingiltere'ye sevgiler...
Esra

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Anneannesi,annecim bilsen efecik seni ne kadar cok ozledi,hadi gelsin anneannecim dio baska birsey demiyor :)Nilguncum guzel yorumun icin tesekkurler,Efe'ye okudum,Allah sana da gonlune gore versin,olsun da bizde sevelim:)
Esracim blogumuza hosgeldin,rahatsizlik ne demek,memnun oluruz,yorumlarla butunlesiyor ne de olsa kardes bloglugumuz oyle degil mi,hemde uluslararasi blog kardesligi ,bu daha da guzel,herzaman bekleriz,bende birazdan size ugrar,Defnecik ile tanisirim :) Sevgiyle Kalin...

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Oykucum iltifatlara tesekkurler,pehlivanimiz pembis pembis cok sekerdi,ben senin yerine doya doya isirdim,icin rahat etsin,bi dahaki bulusmamizda birakicam bol bol yersin :)

Adsız dedi ki...

erkekim benim, seda yesin seni emi....

arzu dedi ki...

yerim ben onu ya.ne kadar büyümüş.bu kadar hızlı büyümesinler ltf.tam bir artist bizim oglan .büyünce kesin modelligi sececek gibi geliyor :)

Adsız dedi ki...

her şei harika çokkk tatlıı o pembe yanakları helee maşallah valla ama o fenerbahçeli havlusu olmasa harika olcaktı yiyesim geldi yha
İZMİR BUCA'YA SELAMLAR

Adsız dedi ki...

Paylaştıklarınız harika. Casper servisi olarak çalışmalarınızda başarılar dileriz.