tiger

30 Ağustos 2007 Perşembe

EFE ''babasi'' OLURSA :)

Bugun aklima komik ama bir o kadar renkli ve eglenceli bir fikir geldi,disarisi serin,cikasimiz yok,evdeyiz,oyun oynadik,kitap okuduk,yemegimizi yedik,eee yapicak birsey kalmadi mi Efe'cim,ogu gugu birseyler mirildaniyor,sanirim O da annesiyle ayni fikirde :)
Yupppiiiiiiiii,haydi baslayalim;
Bugunku eglencemiz ;
''Efe babasi olursa '' VE ''isgorusmesine Efe giderse''

READY-ACTION Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Oncelikler pemde rengini sectik,uygun bir kravat ayarladik,kucuk bey biraz saskin bir tavirla basladi cekime :) bu buyuk kollu sey de ne ?! yaaa kollarim kayboldu der gibi oldu ama sonra bir basladi eglenmeye,film koptu gitti,pembe pembe gonlum sende dedim,bir kahkaha patladi,bir daha bir daha :o)


Sonra gozlerimizle uyumlu olsun diye maviye yoneldik,ay ay ay pek yakisti,boncuk boncuk parladi,bu sefer de yakasi buyuk bunun annnneeeeee ,hahahahahah,cok komik bu sey :) kocamannnn,yoksa ben mi cok minigim :))kravat baglama sanati da yeni ilgi alani oldu,biraz komik oldu ama baglamayi becerdi benim oglum :) binbir surat palyaco :)
Siyahlarla YI-KI-LI-YOR-SUN biricik oglum,tipki baban gibi,babanin en sevdigi gibi :) Bak nasilda havalara girdi,cantayi da aldi eline,tamam yol acin, Efelerin Efe'si geliyorrrr :0)


''Bugune kadar Efe ile cok cilgin cekimler yaptik ama hic bu kadar eglenmemistik,yerlerde yattik,kahkahalar attik,yuvarlandik,gomlek ayaklarimiza dolandi,dustuk,yine gulduk :)cok ama cok gulduk,cok ama cok eglendik... ''

6 yorum:

Oyku dedi ki...

Yaw guselim sen bu yaraticilik ile kitap filan yaz. Yada ne bileyim senaryo filan yaz. Kesin yuzuklein efendisi yada harry potter ayarinda birsey cikartirsin:) O kucuk adam oglunu da yiycemmmmmm

Merve dedi ki...

Delisin valla sen, bu artık Hamleys'deki itfaiyeci şapkası olayını da aşmış bir çekim olmuş. Oğlun da sana benziyo demekki ki, o da eğleniyor ve ciddi ciddi poz veriyor.
Hay allah iyiliğinizi versin e mi, eğlenceniz daim olsun minişim

Adsız dedi ki...

mavi gömlekli ortadaki resimde tam bir haylaz çocuk gibi çıkmış şoook şekerr..Evde tek başınadaki Kevin'a benzettim..

Adsız dedi ki...

bide laptop var elindeeee:)ayy yerim ben seniii nasi yakismissss

Adsız dedi ki...

duygucugum ben aspurce,nesli'nin arkadasi.
efe'yi takipteyim bi kac sene icinde kzm olursa hani bi tanıstıralım derim :)
olaganustu bir bebek
Allah nazardan saklasın mutlu mesut saglikli hep beraber yasayin insallah omur boyu..

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Aspurce'cim hosgeldin blogumuza,guzel dileklerin icin tesekkur ederiz,kizin olsa da olmasa da once sen tanisirsin,sonra bebisler :)eminim boyle guzel duygulardaki anneden guzel bir bebek dunyaya gelir:)Efe de ona agabeylik yapar :)arkadas olur.Tekrar hosgeldin.