tiger

7 Eylül 2007 Cuma

Keyif Adami Efe Junior Babek

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Uyuyan guzelin keyif halindeki pozisyonlari :) Yemede yaninda yat....

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPozisyon 1 (Yoga)Muhtemelen yari yoga yari keyif yapiyor uykusunda :) gulmekten oldum,becerisini tebrik ederiyorum kucuk prensimin:)



Pozisyon 2(Hamak)Simdi de sanirim yaninda cizgi dergisi,tv'de tom&jerry,bi de muzlu sut ,bi de acik havadayiz ohhhh,pufur pufurrrr gel keyfim gel :)

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPozisyon 3 (Being Alone)Birakin beniiiiiiii,rahatimi bozmayinnnnn,ohhh genis genis,tam sevdigim gibi,yayil yayilabildigin kadar :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

uyuyan bir melek allah nazardan saklasın büyüdüğün zaman annene koca bir teşekkür borçlusun böyle güzel pozları yakaladığı için

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

insallah Allah uzun omur versin de babaannesi bende tesekkur edecegi gunleri gorebileyim :) Tesekkur ederiz,sizi cok seviyoruz,az kaldi kavusmamiza :)

AycA dedi ki...

1. ve 2 pozisyon benimde hala uyudugum ve Erin'inde küçük boyutlarını yaptığı pozisyonlar.. hahah çok güldüm :)) ama bu çocuk çookk yakışıklı annesi yaa.. maaşallah..

Adsız dedi ki...

ben bi gece uyumak istiorum efe'mlee duyguss hadi gelinnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Casper bu ,yatakta ayri eglenceli,ayakta ayri :)Aycacim,birgun nasip olsa da Erin ile ikisini bu sekilde fotolayabilsek :)cifte eglence olur valla:)

Merve dedi ki...

Kıyamayacağını bilmesem çocuğu uykusunda şekilden şekile soktun diyicem minişim, kırmızılar da pek yakışmış casper'ıma. en çok kırmızı yakışıyor bi kere!

Duygu Aydeniz Çetinel dedi ki...

Evet lolisim bende kirmiziyi cok yakistiriyorum,ama biliyorum ki onun gonlu Fener de :o)